Author Topic: Nike Air Max 1 Premium Zwart/Geel/Gum  (Read 127 times)

etvlct0r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Nike Air Max 1 Premium Zwart/Geel/Gum
« on: January 21, 2021, 06:08:41 AM »Het hoogtepunt van deze schoennieuwe.com is de verhoogde kleurrijke haptische afbeelding op het hele spatbord en de swooshes die de levendige patronen van bepaalde inheemse kunstwerken eren en tegelijkertijd een eerbetoon brengen aan de geschenken die worden gegeven tijdens de traditionele naamgevingsceremonies van de Standing Rock Sioux Tribe. Voor meer kleur zien we Atomic Orange op de bovenste oogjes en de branding op de tong en hielen. Een Sail rubberen tussenzool en een Black, Sail en Atomic Orange rubberen buitenzool maken de look van deze Air Max 1 compleet.


Gekleed in een Taupe Haze, Light Orewood Brown, Atomic Orange en Citron Pulse kleurenschema. Deze Schoenen Nike Zwart heeft een verhoogde haptische afbeelding ter ere van de levendige patronen van bepaalde inheemse kunstwerken en is tegelijkertijd een eerbetoon aan de geschenken die werden gegeven tijdens de traditionele naamgevingsceremonies van de Standing Rock Sioux Tribe. De rubberen wafelzool en het zachte suède bovenwerk maken de iconische look af.


Als vervolg op het "Limeade" -thema, zal de Nike Air Max 1 Premium Zwart/Geel/Gum hierna worden aangeboden en een aanvulling zijn op de exclusieve Powerwall-drops uit 2006. Het model pronkt met hetzelfde Air-patroonthema over het bovenwerk en is ook gedetailleerd met een aardbeienmotief op de tongen, evenals aardbeien- en limonadeafbeeldingen op de inlegzolen. Ten slotte zijn reflecterende materialen aan de basis toegevoegd voor betere zichtbaarheid, terwijl een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool het ontwerp afmaken.


Deze In De Uitverkoop Strawberry Lemonade Air Max 1s vertegenwoordigen een premium upgrade van een collectie van de Powerwall-drops in 2006. Vers geperste kenmerken zoals tong- en inlegzoolafbeeldingen vormen een aanvulling op het klassieke Air-patroon op het bovenwerk, dat is bedrukt met reflecterende materialen voor betere zichtbaarheid. Deze Air Max 1's zijn een perfecte manier om je herfstlook compleet te maken en voegen een vleugje zoetheid toe aan elke stijl.


https://www.schoennieuwe.com/