Author Topic: nike sb dunk high invert celtics  (Read 34 times)

0ltouxiu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
nike sb dunk high invert celtics
« on: April 12, 2021, 03:07:53 AM »

In 1985 werd de Nike Dunk uitgebracht als technische basketbalschoen. Dit doituble.com iconische model, speciaal ontworpen met meerdere panelen voor extra ondersteuning op het veld, was meteen een hit en werd door veel basketbalteams van de universiteit overgenomen. In de loop der jaren is het overgegaan van een court-sneaker naar een gewild skateboardmodel, en zelfs een modieuze keuze voor lifestyle-schoenen voor vrouwen.

Het Nike SB Dunk-silhouet blijft dit jaar een van de best verkochte sneakers, de release van de Nike SB Dunk High Invert Celtics pronkt met een nike schoenen dames hoog uitgesproken kleurenschema met sneakerheads die gretig wachten om deze aan hun collectie toe te voegen. Afbeeldingen van het paar laten zien een splitconstructie van twee kleurstellingen, een "Boston Celtics Green" -kleur in een glad leermateriaal bekleedt een klein deel van de mediale zijde, terwijl een combinatie van roze en zwart su├Ęde de panelen op de laterale zijde siert.

De hoge enkel van deze sneaker biedt ondersteuning en stabiliteit en is uitgerust met perforaties op de toebox voor de ultieme ademhalingservaring nike sb dunk high invert celtics die we allemaal kennen en waarderen van Nike. Behoud van zijn tijdloze esthetiek is de iconische swoosh-branding van het merk die over de laterale en mediale panelen schiet en vervolgens elegant herenigt bij de hiel. De Nike SB Dunk High Pro PRM Invert is een van de nieuwste releases die een must-cop zal zijn voor alle Dunk-liefhebbers buiten.

Paul Rodriguez is al 15 jaar lid van het Nike SB-team, dus de skateboardafdeling Koop nu van het merk Swoosh eert de service en invloed van de skate-savant met een speciale SB Dunk High. Geïnspireerd door Rodriguez 'Mexicaanse afkomst en liefde voor boksen, presenteert het trotse ontwerp P-Rod als een kampioenschapsjager.Inspiratie is onmiddellijk zichtbaar op het bovenwerk van deze SB Dunk, die zijn knapperige witte lederen constructie uitrust met levendige rode randen en afwisselende laterale Swooshes: groen op de linkerschoen, rood op de rechterkant.

https://www.doituble.com/