Author Topic: Converse onthult de Pro Leather  (Read 138 times)

Hhbvhfg44

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Converse onthult de Pro Leather
« on: February 25, 2021, 09:49:23 AM »
Na de release van hun Air Max 97's in december, baant Undefeated zich een weg om de hoek van de Nike-paraplu en werkt ze samen met Converse voor een aantal "FUNDAMENTAL" Chuck 70. Zoals de naamgenoot van het pakket aangeeft, zijn de kleurstellingen eenvoudig, met elk in wezen een spel op enkele van de bestaande steunpilaren van het in Boston gevestigde schoenenmerk. Aan het roer is het "perkament" misschien wel het meest bekend. Afgezien van een nieuwe blauw getinte foxing-streep en een merkembleem, converse dames nederland is het aanbod bijna volledig gekleed in zijn titelkleur; zelfs het embleem aan de zijkant, dat typisch rood, wit en blauw bevat, is minimaal gemaakt, zonder alle gebruikelijke logo's.

Hiroshi Fujiwara's Fragment Design werkt samen met Moncler om een speciale Converse Chuck 70 uit te brengen, evenals bijpassende kleding en accessoires. Als je dichterbij kijkt, wordt deze Chuck 70 geleverd met zwart canvas over de bovenkant terwijl wit stiksel overal te zien is. Daarnaast hebben we  converse chuck 70 kopen online de bliksemschicht van Fragment en het Moncler-logo op de hiel. Het uiterlijk is wit over de tussenzool. Je kunt verwachten dat de Fragment x Moncler x Converse Chuck 70 officieel wordt onthuld.

Converse onthult de Pro Leather Mid in een door Boston Celtics geleide colorway als onderdeel van de 'Breaking Down Barriers'-collectie van het sportkledingmerk, waarin de eerste drie Afro-Amerikanen worden belicht die de kleurenbarrière van de NBA hebben doorbroken. Dit specifieke silhouet viert de carrière van Chuck Cooper, die de eerste Afro-Amerikaan werd die werd opgesteld door een NBA-team toen hij in 1950 werd uitgekozen door de Celtics Bestaat uit getrommeld wit leer over het bovenwerk,  nlstarsnkrs.com het ontwerp heeft groene en gele accenten vertegenwoordigen het team van Boston.Na de lancering van zijn lookbook "Winter & Spring", werkt nonnative samen met Converse voor een nieuwe kijk op het Pro Leather Hi-silhouet. Het Japanse label heeft een aantal door het leger geïnspireerde designaccenten toegevoegd, evenals verwijzingen naar eerdere niet-officiële releases. Het meest opvallende kenmerk is ongetwijfeld de verticale ritssluiting die langs  bezoek hier de voorkant van de sneaker loopt. Elders is de schoen gemaakt van nonnative's langkorrelige harige suède materiaal en is voorzien van een EVA-middenzool, rubberen buitenzool en 'Chevron & Star'-branding.