Author Topic: adidas campus x human made  (Read 163 times)

5dfphhmf

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
adidas campus x human made
« on: December 22, 2020, 03:46:51 AM »

Maak je klaar om dit schoenenftwr.com seizoen het meeste uit je outfit te halen als je voor de Adidas Campus schoenen gaat. Hier om je look voor overdag op te fleuren, hebben de Adidas Campus sneakers een eenvoudig ontwerp met een ingetogen karakter. Met zijn contrasterende witte zool en zijn tweekleurige kleurstellingen zullen deze sneakers je blik vooruit helpen. Ga voor de Adidas Campus 80s en geef je outfits een vintage draai.

U kunt een grote selectie kleuren vinden, waaronder enkele monochrome opties adidas schoenen heren groen waarbij de drie strepen overeenkomen met hun achtergrondkleur in legergroen, wit of zwart. De meeste kleurencombinaties bevatten de drie strepen in wit op zwarte, rode, blauwe, gouden, groene of grijze achtergronden. Er zijn een aantal levendige kleurencombinaties zoals paars en turkoois, goud en grijs of blauw en groen. Alle schoenen hebben vetersluitingen en dikke veters in verschillende bijpassende kleuren.

Adidas, zoals tentoongesteld door de NMD en aangrenzende stadslopers, is altijd verliefd geweest op de Japanse cultuur, en als zodanig roept het merk adidas campus x human made consequent de hulp in van de beste ontwerpers en boetieks van het land. Het in Harajuku gevestigde KICKS LAB, dat eerder nogal wat tijd met de Three Stripes heeft doorgebracht, is nu weer terug terwijl ze zich voorbereiden om de geliefde Campus te verkleden met een premium suède constructie.

Voor het grootste deel ingetogen, het Online winkelen samenwerkingsaanbod dwaalt niet te ver buiten de lijnen van de oorspronkelijke blauwdruk - constructies worden eenvoudig gehouden en panelen worden gelaten waar ze gewoonlijk rusten. Alleen het palet zelf ziet de grootste verandering, aangezien de opdruk ervoor kiest om het suède bovenwerk te omhullen met donker marineblauw en al het andere in donker zwart. 'Campus'- en tonglogo hebben een glans in tegenstelling tot de aangrenzende afwerkingen, terwijl het klaverblad op de achterkant opvalt in zijn helderwit. Daarnaast komt de set met een co-branded draagtas met een all-over graphic.

https://www.schoenenftwr.com/